Σκορδάς ΑθανάσιοςΠρόεδρος

Γεννήθηκε το 1965. Είναι οικονομολόγος, με εμπειρία και σημαντικές επαγγελματικές διακρίσεις στον χώρο των ασφαλίσεων και των χρηματοοικονομικών. Για αρκετά χρόνια είναι ανώτατο διοικητικό στέλεχος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων στον χώρο των επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα με την καλή γνώση της αγοράς, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και στην δημόσια διοίκηση.

Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, ενώ διετέλεσε και επί μία διετία Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με αρμοδιότητα το Εμπόριο και την Βιομηχανία. 

Στον τομέα επιμόρφωσης στελεχών, έχει διατελέσει εισηγητής σεμιναρίων στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, καθώς και στο Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών.

Τέλος, έχει διακριθεί για την κοινωνική του δράση και δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συμμετέχοντας ενεργά σε Διοικητικά Συμβούλια αναγνωρισμένων συλλόγων, ενώ, μεταξύ άλλων, έχει τιμηθεί το 2019 με το χρυσό βραβείο «Health & Safety Awards» ως προς τις δραστηριότητες του για την εμπέδωση εταιρικής κουλτούρας υγείας και ασφάλειας εργαζομένων. Έχει τιμηθεί επίσης με το βραβείο «Top Industrial Export Company».