ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Το Ρ.ΕΥ.Μ.Α. (Ριζοσπαστική Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση και Ανασυγκρότηση) απέστειλε πρόταση για διεξαγωγή τηλε/ραδιο- μαραθώνιου στους διευθυντές τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών με σκοπό την ενίσχυση του ταμείου της Εθνικής Άμυνας.

Αξιότιμε κ.

Με δεδομένη τόσο την ένταση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων όσο και την ανάγκη εκσυγχρονισμού των Ενόπλων Δυνάμεων, θεωρούμε επιτακτική ανάγκη να απευθυνθούμε στην πατριωτική συνείδηση κάθε Έλληνα και Ελληνίδας και να σημάνουμε ένα προσκλητήριο ουσιαστικής στήριξης της Εθνικής μας Άμυνας.

Το ΔΣ του ThinkTank ΡΕΥΜΑ (Ριζοσπαστική Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση & Ανασυγκρότηση) στην τελευταία συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας την διεξαγωγή ενός τηλε/ραδιο-μαραθωνίου με σκοπό την ενίσχυση του Ταμείου Εθνικής Άμυνας.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο σταθμός σας διαθέτει υψηλό πατριωτικό φρόνημα και θα ανταποκριθεί άμεσα στην πρότασή μας. Στην προσπάθεια υλοποίησης της δε θεωρείστε εκ των προτέρων δεδομένες τις υπηρεσίες του φορέα και των στελεχών μας.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος                                                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Αθανάσιος  Σκορδάς                                                                      Εμμανουήλ  Αγγελάκας

πρ. Υφυπουργός                                                                              πρ. Ευρωβουλευτής

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *